Vi tackar alla som deltog! Samt Allstar, BDA-orkestern och Kristofer Börlin. Det hela blev en riktig succé! Kuriren uppskattade deltagarantalet till cirka 1500 personer, vilket låter ganska rimligt, men nästa år krossar vi 2000-gränsen!

Onsdag den 10 september så smäller det! Vi öppnar SHL med att möta Skellefteå och det äntligen dags för den traditionsenliga marschen som hade över 1000 stolta deltagare förra året. Detta år siktar vi mot minst 2000!

ALLA är hjärtligt välkomna! Ståplats som sittplats som logeplats. Alla med ett Luleåhjärta helt enkelt. Medlemskap är inget krav. Ordningsregler är precis som tidigare år: inga “bangers” men extremt mycket sång och känslor!

Vi laddar på Allstar från 15:00
Där vi i år även får rekordbra erbjudanden! Endast 99 kr för en hamburgermeny samt ynka 35 kr för en kall stor stark! På övrigt sortiment är det som vanligt 20% rabatt för medlemmar i LuleåFans. Det brukar bli knökfullt på dessa samlingar, så kom i tid! Vi är på plats och säljer medlemskap samt souvenirer från 15 till 17.

-Lars “OSTEN” Bergström kommer och talar! (kl 16:30)
-BDA-orkestern kommer och spelar! (sista gig 17:00)
NYTT! -Kristofer Börlin kommer och spelar “Lulevisan”!

Vi samlas i stadsparken 17:45
Precis som ifjol så samlas vi i parken en stund före och höjer temperaturen!

Vi börjar marschen mot Delfinen 18:00
Prick klockan sex så marscherar vi väg. Tusentals Luleåsupportrar med ett gemensamt mål. Det kommer bli episkt något sjukt!

postermarschen2014

Hjälp gärna till genom att skriva ut och sätta upp affischen – som du hittar i PDF för utskrift här. Gå även in i eventet på facebook och delta, samt bjud in alla ni känner med ens en gnutta Luleåhjärta. Ja, hetsa på alla de sätt ni kan. Tillsammans gör vi det till en oförglömlig dag!

För Luleå – För Norrbotten – Mot SM-guld vi gå!

Tack till www.dfagnell se för lån av bild.

En video från Premiärmarschen 2013
En till video från Premiärmarschen 2013

Video från Premiärmarschen 2012

Video från Premiärmarschen 2011

Video från  Premiärmarschen 2010