Här kommer en liten sammanställning över tillställningar under höstsäsongen som du absolut inte får missa. Vi rivstartar med:

PREMIÄRMARSCHEN

Premiärmarschen är återkommande varje hemmapremiär och har blivit något riktigt häftigt och unikt i hockeysverige. Många andra lag försöker men vi är överlägset störst med över 1000 deltagare varje år.

» Premiärmarschen lördag 19 september 17:30
Detta år möter vi perfekt nog Frölunda hemma på en lördag kväll. Upplagt för både revansch och folkfest!
 Läs mer här eller gå direkt in i eventet på facebook.


SUPERHELGEN

På helgen efter premiärmarschen rivs inte mindre än tre viktiga matcher av.

» Skellefteå hemma fredag 25 september 19:00
Vi börjar med ett hemmaderby på en fredag kväll. Upplagt för ett enormt drag på läktarna!

» Dampremiär mot AIK lördag 26 september 13:00
Dagen efter är det dags för damerna att ha hemmapremiär! Det är dessutom mot ett AIK som sägs ha med sig Black Army (eftersom AIK herr möter Asplöven denna helg). Vi hoppas på grym uppslutning av alla Luleåfans.

»  Skellefteå borta lördag 26 september 18:30
Direkt efter damernas match så rullar bussarna iväg mot Skellefteå där helgens hat-trick skall fullbordas. För mer info klicka här.


SYDRESAN

Ifjol så anordnade vi en resa från Stockholm till Linköping som blev en stor succé. Vår målsättning är att anordna minst en sådan resa per säsong och denna säsong blir resmålet Örebro.

»  Örebro borta lördag 3 oktober 18:30
Bussen går 13:00 från T-centralen och sedan tillbaka till Stockholm direkt efter match. Uppladdning sker på ett bokat hak i Örebro. Enda 100 kr för inträdet, själva resan är gratis! För medlemmar i LuleåFans. Läs mer på resan sida eller eventet på facebook.


SUPERHELGEN II

I september var det dubbelmöte fredag/lördag mot Skellefteå och nu är det dubbelmöte mot Modo.

» Modo hemma fredag 4 december 19:00
Del ett av dubbelmötet och vi kommer i sedvanlig ordning visa Modofansen hur en riktig klack ser ut och låter.

» Modo borta lördag 5 december 18:30
Del två av dubbelmötet och detta är vår första organiserade bortaresan till Ö-vik på två år (på grund av bojkott av deras otroligt dåliga bortastå). Nu när bortastå verkar förändras till det bättre så är det dags igen! Målet är minst två bussar och uppladdning där nere. Pris 300 kr inklusive inträde. Boka i vår kiosk.


En riktigt trevlig höstsäsong att se fram emot alltså! Schema för större event under vårsäsongen (från och med jul) kommer senare.