Inlagd av den aug 11, 2014 i Nyheter | 0 kommentarer

Vill du stärka stödet till Luleå Hockey? Vill du ha bra/bättre stämning på matcherna? Få förmånliga rabatter? Kunna delta på supporterträffar? Kunna gå in gratis på träningsmatcher? Få åka med på bortaresor? Få spela innebandyturneringen? Kunna visa upp ett oerhört snyggt kort som bevisar att du är ett Luleåfan? Och så vidare…

Om svaret är “ja” på någon av frågorna ovan så borde du gå med i LuleåFans!

Man kan även tycka att det borde vara en självklarhet att vara med i Luleå Hockeys supporterförening om man kallar sig en supporter av Luleå Hockey. Klart är i alla fall att medlemsintäkterna betyder oerhört mycket för oss. De står faktiskt för nästintill alla våra intäkter. Resorna vi anordnar är i regel subventionerade av oss för att alla ska ha råd att åka med. Likaså pressar vi priserna på souvenirer. Så om ni inte redan har blivit medlem, bli det! Hjälp oss hjälpa Luleå Hockey!

Hur blir man medlem?
Bor du i närområdet kan du bli medlem på matcherna. Nu mot Skellefteå så står vi utanför hallen från 18 till ca 18.45 och säljer, sedan hittar ni oss som alltid i vår kiosk bakom H-läktaren.

Du kan även bli medlem via formuläret på medlemssidan! Bara att fylla i och därefter betala så kommer medlemskortet i brevlådan inom kort!

medlemskort

Är du redan medlem?
Värva en kompis! Eller två. Vi tar naturligtvis även emot bidrag! Det går utmärkt att sätta in pengar på bankgironummer “558-8090” eller att Swisha till nummer “123 362 23 13”. Märk insättningen med “TIFO” så går pengarna oavkortat till arrangemang av så kallade tifon (läktararrangemang till exempel stora läktarflaggor).

Vi kommer fortlöpande under säsongen redovisa hur mycket vi har fått in och vad pengarna har gått till. Vill ni stoltsera med era bidrag så skriv gärna ert namn (eller smeknamn) så iordningställer vi senare en lista över alla som bidragit.

LuleåFans – För Luleå – För Norrbotten!