Bättre sent än aldrig så kommer här en liten guide för hur och var ni ska köpa biljetter till bortamatcherna i CHL mot Hamburg och Nottingham. En guide för själva resandet/boendet hittar ni här.

Fredag den 22 augusti klockan 19.30 så möter vi Hamburg borta och vi räknar givetvis med en stor mängd Luleåsupportrar på plats då Hamburg ligger ett stenkast från södra Sverige (som alla vet är fyllt med Luleåsupportrar). Nottingham möter vi söndag den 24 augusti klockan 13.35 och den staden ligger visserligen snäppet mer avsides men hur ofta får man chansen att se Luleå Hockey spela i England? Inte så ofta nej. Så massiv anstormning torde ske även dit. Vi har valt att köpa biljetter på sektionerna för gästande supportrar ty det kändes ganska naturligt då vi är gästande supportrar.

Här köper ni biljetter till matchen mot Hamburg Freezers

Klicka på det gröna pluset. Välja antal biljetter i den översta rutan. Välj “oberang” i den andra. Välj “O 5” i den tredje. Klicka sedan på “Platzempfehlung durchführen”. Förslagsvis väljer ni “print@home (ticketdirect)” som leveransalternativ innan ni går vidare till betalningen.

Här köper ni biljetter till matchen mot Nottingham Panthers

På sidan ovan väljer ni “Champions League” och sedan våran match. Klicka på den gröna sektionen (2) på kartan och välj sedan era platser på sektionen (vi sitter i mitten av den). UPPDATERING: Gästsektionen 02 har stängts av denna match och det som gäller nu är sektion 03! Har ni köpt biljetter på sektion 02 redan så bör ni ha fått ett mail angående detta.

Denna sida är på engelska så ni borde förstå hur man köper biljetterna. Det borde även gå att flytta även om man råkat köpa på “fel” sektion till någon av matcherna, så det kanske inte är så viktigt egentligen. Det svåra och viktiga är att lyckas ta sig dit! Om det kan ni som sagt läsa mer om här.

Väl mött ute i Europa!

hooliganberlin

//Stefan Baudin, ordförande LuleåFans