Årets prestigefyllda turnering för LuleåFans medlemmar går av stapeln lördag den 31 maj (ca 11:00 till 18:00) i anrika Pontushallen (a.k.a. Luleå Energi Arena). A-hallen såklart!

Spelschema hittar du här!

Tanken är att H-läktarens mästare skall koras och det är krav på medlemskap i LuleåFans. Det kommer inte gå att lösa medlemskap på plats likt tidigare år. Vissa få undantagsfall kan göras om det behövs för att få ihop ett fulltaligt lag, men klar majoritet skall vara medlemmar sedan tidigare. Kontakta oss om detta i sådana fall.

Efter turneringen käkar vi samt festar lös på en av stadens krogar! Mer info om detta kommer!

Uppdatering: Festen efteråt blir på Allstar! Vi får kanonpriser på mat och öl. Hamburgermeny för 120 kr samt stora starka kalla öl för fantastiska 35 kr styck! Alla Luleåfans är hjärtligt välkomna dit, inte bara de som spelat i turneringen. Vi samlas där efter vi spelat klart och städat undan (och duschat), troligen vid 18-tiden. Sen festar vi kvällen/natten lång! Ty efter Allstar går vi före kön samt gratis in på Färjan!

Anmäl ditt lag genom att skicka ett meddelande till LuleåFans facebook med infon: lagnamn, tröjfärg och namn på spelarna.

Alla ska!