Hej igen!

Det tog över en vecka, men nu har man nästan återhämtat sig från jubileumsfirandet. För vilken jäkla fest det blev. Riktigt lyckat! Om man får säga det själv. Men det finns många som bör tackas, så här kommer en genomtackning av några helt slumpmässigt utvalda individer/föreningar/orkestrar.

Jag börjar med att tacka Luleå Hockey som gjorde det hela möjligt. Vårt samarbete med föreningen har bara blivit bättre och bättre sedan den så kallade maffian avsattes och nu med Stefan “Sveriges bästa VD” Enbom vid rodret så är relationen bättre än någonsin. Ingen tjänar på att det är dålig stämning mellan klubb och fans, förutom media som gnuggar sina händer, så detta känns mycket bra. Men visst kan det vara oundvikligt med dålig stämning på kort sikt i syfte att stärka föreningen på lång sikt, skriver jag bara så att inte någon blir allt för bekväm.

Just nu skulle jag dock bli förvånad om någon annan elitförening har en bättre relation mellan ledning och fans än vi har. Som herr Enbom själv hade sagt; Vi gör det TILLSAMMANS!

På ett platoniskt plan alltså, som Ola Gustafsson hade sagt. Ja, stort tack även till hjältarna i BDA-orkestern som hjälpte till och fixade ljud/scen/etc utöver spelade så vackert att änglar grät. Även mäktigt att vi ärades med en alldeles egen låt! Givetvis ska även Kristofer Börlin ha tack för hans framförande av  magiska “Lulevisan” samt den enormt sköna Janne-ramsan han drog av. 

Tack till alla som deltog! Riktigt roligt att se att riktigt många kom och hade riktigt roligt. Förhoppningsvis blir kvällar likt dessa något som vi kan göra igen och förhoppningsvis dröjer det inte till då vi firar 25 år. En “fansens match” åtminstone en gång per säsong vore väl något? Ja, det vore det. Så vi kör på det.

Tack till bidraget på 20 000 kr från Luleå Hockey samt Handelsbanken och tack till bidraget på 5000 kr från Reklam 365, men kanske allra mest tack till hjälten som satte in 1977 kr på vårt bankgiro med meddelandet “Bidrag från fam Sunden”. Riktigt stort! Vill ni också hjälpa oss så är bankgironumret 558-8090 och Swish 123 362 23 13. Inte för att ni måste. Känn ingen press. Men. Allt stöd uppskattas och hjälper något oerhört!

Resan till Skellefteå som var en del av firandet måste även nämnas. Total utklassning på läktarn och det känns som att North Power tappar i volym samtidigt som vi ökar. Så nu råder det ingen tvivel längre, hos någon. Vi är bäst. Bäst i världen. Eller åtminstone i Norrland. Så tack till er som var med och bevisade det!

kollage

Fräsigt bildkollage av Manne Ek får avsluta tackandet. Men, vad händer härnäst?

Nu på torsdag har vi “VIP-kväll” på Diva där alla medlemmar i LuleåFans får rabatt på kläder (Northern Hooligans, Ben Sherman, etcetera) samt ölbiljett till Allstar vid köp. Så; först shoppa där och sedan se bortamatchen mot HV på Allstar (det vill säga Ålen). Det blir trevligt! Se event på facebook för mer information.

Lördag den 22 november anordnar vi en bussresa från Stockholm till Linköping tillsammans med våra bröder i Syd som är GRATIS för medlemmar i LuleåFans! Endast inträdet på 100 kr kostar något. Se event på facebook för mer info.

Fredag den 28 november så är det äntligen dags igen för gamla traditionen fackelmarsch! Vi laddar på Allstar där vi återigen får riktiga kanonpriser;  Öl (bägare!) för 35 kr och hamburgermeny för 99 kr. Facklor finns och är gratis. Tillsammans marscherar vi sedan till Delfinen för att besegra mörkret! Event kommer snart. “Tänd ett ljus och låt det brinna…”

Alla ska!

Utan att lova allt för mycket så kan ni även se fram emot en film av episka mått från firandet i Delfinen. Den borde gå upp på biograferna innan jul, eller läggas upp på youtube, men man vet aldrig med så här stora produktioner.

Försök att hålla ut, tills dess. Lev väl och leve Luleå!

//Stefan Baudin, ordförande LuleåFans