Denna resa en del av en riktig superhelg där vi möter Skellefteå AIK Hockey hemma på fredagen 19:00, har dampremiären hemma 13:00 på lördagen mot AIK och sedan bortamatch 18:30 lördag kväll mot Skellefteå AIK Hockey. Vi ser först damernas premiär och sjunger ut Black Army för att sedan åka direkt till Skellefteå å sjunga ut deras syskon North Power.

Vi har helgen till ära ett sjukt lågt pris på resan och tar bara 100 kr för resan samt 100 kr för inträdet. Låt oss återigen visa att vi är bäst genom att dominera både hemma och borta två dagar i rad.

Avresa: Lördag den 26 september kl 16:00
Från: Ishallen Delfinen Till: Skellefteå
Pris: 200 kr (inklusive matchbiljett!)

Medlemskrav som alltid. Boka din plats i vår kiosk bakom H-läktaren.

RESAN SLUTSÅLD! Tre bussar fyllda till bredden.

Ni kan även boka och betala online via denna sida.

Gör bara en bokning per person (så att vi får ert namn i listan). Observera att medlemskrav gäller så se till att bli medlem om ni inte redan är det. Har ni redan bokat/betalat resan på annat sätt så behöver ni givetvis inte göra det igen. Bokning är givetvis bindande och återbetalning vid avbokning sker ej. När ni betalt så kommer ni få en biljett (precis som när ni köper en matchbiljett) men den gäller ej som inträde och behövs inte tas med utan biljett delas ut på bussarna (vid avstigning) precis som vanligt.

skellefteborta