Tisdag 11/2 rullar vi än en gång till Skeå! Vi siktar än en gång på att fylla bortastå och sjunga ut No Power. Och vi kör än en gång en buss avsedd för ungdomar (under 18 år), som får ståplatsbiljett och resa för 5:-! Vuxna betalar bara 200:-. Som vanligt gäller medlemskrav vid våra resor, medlemskap kan med fördel tecknas i webshopen vid bokning av resan.

Samling sker utanför Delfinens huvudentré senast 16:10, för att inta bussarna och dra söderut vid 16:15. Man kan kliva på bussen på Piteå busstation som angörs vid 17:00. Du som vuxen är välkommen att åka med en ungdom i ungdomsbussen, men betalar fullt pris (200:-) för resa och matchbiljett. Ange vid betalning vem eller vilka i ungdomsbussen du åker med, om du önskar åka med en ungdom.

I ungdomsbussen åker återväxtansvariga från LuleåFans styrelse, som verkar för att alla unga ska få en trivsam resa med oss. I övriga bussar finns bussvärdar, vilka också verkar för att resan ska vara trivsam. För att resan ska bli så härlig som möjligt förväntas man som resenär läsa och följa de enkla regler som återges i vartdera produktalternativet i vår webshop.

Boka genast i vår webshop!