Premiärmarschen är genomförd och blev oerhört lyckad! Över tusen deltagare. Nästa år blir vi ÄNNU fler!

Film från marschen/matchen:

 

——————————–

Givetvis blir det en episk premiärmarsch även i år! Vi har även turen att årets premiärmatch är på en lördag kväll, den 14:e september, mot plastlaget Linköping. Så låt oss visa upp riktig supporterkultur.

Länk till Facebook-eventet (in och delta!)

Uppåt 1000 personer deltog i fjolårets match och naturligtvis hoppas vi på att slå det i år. Alla är hjärtligt välkomna; ståplats som sittplats som logeplats. Alla med ett Luleåhjärta helt enkelt! Medlemskap är inget krav. Precis som ifjol, inga bangers men mycket sång och känslor.

Platsen för uppladdningen blir “Nya Allstar”! Som är färdigställt precis lagom till denna premiär. Dagen till ära kommer man kunna köpa en hamburgare inklusive öl för endast 99 kr, och endast öl (stor stark) för 39 kr styck! Medlemmar i LuleåFans har även 20% rabatt på övrigt sortiment precis som vanligt. Det brukar bli knökfullt på dessa samlingar, så kom i tid!

– Vi säljer medlemskap, resan till Skellefte och souvenirer från 13:00 till ~15:00!
– Nya skivan “Vi är Luleå Hockey” kommer spelas friskt inne på Allstar.
OSTEN kommer till Allstar och talar cirka 15:15! Så var där i god tid före det!

Avmarsch sker från stadsparken kl 17:30 prick (samling där 17:00), så har ni inte möjlighet att komma tidigare (eller är under 18 år) så är det bara att ni beger er direkt dit.

För Luleå – För Norrbotten – Mot SM-guld vi gå!

När? Lördag den 14:e september
Samling Allstar: 13:00 (Osten kommer ~15:15!)
Samling Stadsparken: 17:00
Avmarsch från Stadsparken: 17:30

Affischen för Premiärmarschen 2013! Om ni vill hjälpa till att sprida budskapet kan ni skriva ut den och hänga upp den på arbetsplatsen, skolan eller annat. Var kreativa!Här hittar du PDF’en för Premiärmarschen

marschen

Film från fjolårets premiärmarsch:

2011:

2010: