Se nedan hur man blir medlem i LuleåFans, samt vilka förmåner som medlemmar får via sitt medlemskap. Samtliga medlemskap gäller säsongsvis, så du/ni måste förnya ditt/ert medlemskap för varje säsong.

Medlemsavgifter

Kostnaden för medlemskap i föreningen ser ut som följande, och antogs vid föreningens årsmöte 2019-07-03:

Vuxen 200:- / 210:- vid utskick (18 år eller äldre)
Ungdom 50:- / 60:- vid utskick (17 år eller yngre)
Familj 400:- / 410:- vid utskick (personer boendes på samma adress)

Fyra olika sätt att bli medlem på

Bli medlem enklast genom att swisha 210:- som vuxen, 60:- som ungdom eller 410:- som familj (porto inkluderat) till 123 608 58 15. I swishmeddelandet MÅSTE ditt/era namn samt fullständig adress skrivas. Klart!

Man kan också bli medlem genom att:

  • betala med kort i vår webshop.
  • sätta in 210:- som vuxen, 60:- som ungdom eller 410:- som familj (porto inkluderat) på bankgiro 558-8090. I överföringsmeddelandet MÅSTE ditt/era namn samt fullständig adress skrivas.
  • besöka vår kiosk bakom H-läktaren i samband med match och betala med kontanter, kort eller Swish.

Om ditt/era namn och fullständig adress inte får plats i meddelandet, eller om du betalar från annan persons konto, vänligen skicka ett mail till info@luleafans.se med dessa uppgifter. Utskick av medlemskort sker i omgångar med några veckors mellanrum.

Vad som ingår i medlemskapet

Utöver att man bidrar till en levande läktarkultur och god stämning vid Luleå Hockeys matcher genom ens medlemskap i LuleåFans, så får man också ett antal medlemsförmåner. Det arbetas kontinuerligt för att medlemsförmånerna ska vara så bra och många som möjligt, och de vi erbjuder i nuläget är:

» 100% gratis plusmeny och dip hos MAX! Gäller vid alla MAX-restauranger i Norrbotten.

» 20% rabatt på Allstar Sportsbar! Gäller vid Allstar Sportsbar i Luleå, varje dag fram till 22:00 oavsett om Luleå Hockey spelar eller ej. Erbjudandet är personligt.

» 5% rabatt på möbler och 10% rabatt på inredning hos Svebo Möbler! Svebo Möbler är Luleås äldsta möbelbutik och är belägen på Hällbruksgatan 23 på Örnäset.

» 15% rabatt i Luleå och 11% rabatt i övriga Sverige på boende hos Elite Hotels! Mer information kommer snart.

Du som medlem får också andra förmåner, som exempelvis möjlighet att åka med på av oss arrangerade bortaresor och delta på våra fester. Även Luleå Hockey brukar ha erbjudanden för medlemmar i LuleåFans, som exempelvis billigare eller helt gratis ståplatsbiljetter till sina matcher.

Medlemskortsdesign säsongen 2019/2020.