Nu är det dags för säsongens drömresa! Fredag den 15 oktober beträder vi återigen spåren med nattåget för att ta oss ned mot sydliga breddgrader, då vi ännu en gång åker till Gävle. Precis som tidigare gånger vänder vi även hem med nattåget efter matchen, så att man kan somna med lugnet av att man snart andas Norrbottens friska vindar igen. Båda färderna är det bokat en liggvagn, som vi alltså själva har tillgång till.

Samling sker 20:30 på Luleå centralstation och tåget lämnar Luleå C 21:14 på kvällen den 15 oktober, ankomst Gävle C 07:35 på morgonen den 16 oktober. Från klockan 11:00 på lördagen laddas det som brukligt på puben Cheers i centrala Gävle. Där ges man möjlighet att fukta strupen, bli bjuden på lunch av Niemi Bil och prata gott med likasinnade, var 10% rabatt gäller på hela sortimentet. Därefter åker vi chartrad buss till Gavlerinken innan matchen, samma buss som tar oss till Bilagan för karaoke efter matchen. Som vanligt gäller medlemskrav vid våra resor, är man inte redan medlem kan man inkludera det i beställningen. Tåg-, lunch-, buss- och matchbiljetter delas ut på Luleå centralstation inför avfärd.

Priset är kraftigt subventionerade 600 kronor. Detta kanonpris inkluderar två sköna färder med nattåg tur och retur, buss- samt matchbiljett.

Avresa sker fredag den 15 oktober klockan 21:14 från Luleå C, ankommer Gävle C 07:35 lördag.

Matchen mot Brynäs IF börjar 15:15, lördag den 16 oktober. 

Hemresa sker söndag den 17 oktober klockan 00:13 från Gävle C, ankommer Luleå C 11:40 söndag.

Bokning sker i vår webbshop.