Det är dags för HEMVÄNDARFEST!

På annandagen är det hög tid att glömma allt vad rött och grönt heter, ta sig ifrån julstök och besöka ett Allstar fullt av Luleå Hockey-supportrar. Från klockan 15:00 är du, dina vänner, din familj, dina kollegor, hemvändare, icke-hemvändare, allihop varmt välkomna för en stund av samkväm. Allstar röjer undan julmaten till förmån för schyssta burgare, vilka dagen till ära kostar rabatterade 79 riksdaler. Dessutom ges också ett riktigt bra pris på stora, kalla bägare.

Vid klockan 16:45 gör vi oss redo för att till fots ta oss från Ålen, över banken, mot den svalande del av stan. Sveriges och världens mest äkta, rejäla och kyliga marsch går då av stapeln! För att sprida ljus i mörkret bjuds det traditionsenligt ut facklor till deltagarna. När vi så tagit oss till Ishallen Delfinen får vi se Luleå Hockeys herrar slå fast att rött och grönt mycket riktigt är passé. Matchen mot Frölunda börjar 18:00, och likt tidigare mellandagsmatcher blir det en riktig folkfest.

Klicka i att du kommer på hemvändmarsch med uppladdning (för det är klart att du ska). Bjud sedan också in vänner, familj, kollegor, hemvändare, icke-hemvändare och alla du känner! Detta vill ingen missa.