Hej! Här kommer en snabb liten lägesrapport från LuleåFans innan vi drar ut på äventyr i Europa. Ett äventyr som ni åtminstone delvis kommer kunna följa på min twitter(shameless self-promotion yes)

Vi har som ni förhoppningsvis märkt dragit igång medlemsförsäljningen och den går även riktigt bra! Vi är redan över 200 medlemmar (204 för att vara exakt) och vårt mål på att bli över 500 medlemmar ser ut att vara fullt realistiskt (till skillnad från vissa andra). Har du inte blivit medlem än så kan du bli det här! Eller vänta till nästa tillfälle på hemmaplan, troligtvis mot Kärpät den 28 augusti.

Angående vårt firande av 20 år som förening så jobbar vi på att kunna bjuda alla medlemmar i LuleåFans på en GRATIS jubileumsresa till Skellefteå den 30 oktober! Gratis bussresa åtminstone, med tillkommande 100 kr för inträde ståplats. Här kommer sponsorer in i bilden och kan göra det hela möjligt. Känner ni att ni vill hjälpa oss med denna jubileumsresa? Eller annat! Kontakta oss gärna via till exempel e-post.

Denna jubileumsresa till Skellefteå är på en torsdag – två dagar före vårt firande på hemmaplan lördag den 1 november – så det blir alltså en riktigt redig weekend som borde vara ett riktigt bra resa upp för fans i söder.

Angående Premiärmarschen 2014 så är det nu klart med besök av två ytterst celebra herrar! Inga mindre än guden samt kungen. Men mer om detta senare. Jag vet att facebook och dess event kanske inte är “the shit” längre men gå gärna in i eventet på facebook oavsett vad och bjud in era vänner och/eller hypa på övriga tänkbara sätt. Det kommer bli en fantastiskt mäktig tillställning. Framförallt om vi alla hjälps åt med att dra dit folk.

Men nog malet. Nu bär det av till Hamburg. Vi ses i höst!

 

//Stefan Baudin, ordförande LuleåFans