Vi i styrelsen är glada att kunna presentera ett resekoncept som är helt nytt för våran förening. Lördagen den 5:e januari 2013 så annordnar vi en gemensam bussresa från Stockholm tur och retur till Karlstad för att stötta laget i matchen mot Färjestad!

Tanken är alltså att folk här uppifrån löser resa ner till Stockholm samt övernattning på egen hand. Många har ju polare, släkt o.s.v i huvudstaden där man kan sova över.

Bussarna går från Stockholm kl 12:00 på lördag förmiddag och hem igen 21:30. Väl i Karlstad kommer det bokas upp någon krog för uppladdning och en bit mat.

Resan kommer gå att boka vid skåpet bakom ståplats under Luleås alla hemmamatcher i vanlig ordning samt via LF-syd (vi har 25 platser var och mer info kommer på LF-syds facebooksida). Resan kostar 200 kr inklusive matchbiljett (alltså endast 100 kr för själva resan!) och medlemskap är som vanligt ett krav.

Så ta tillfället i akt att träffa lite nya ansikten och knyta band med killarna och tjejerna i LuleåFans Syd. Detta kommer bli en galet rolig resa!

Facebook-evenemang finns här!

Tid: 2013-01-05 (lördag) 12:00
Från: Stockholm  Till: Karlstad
Pris: 200 kr (inklusive matchbiljett)