Lördag 3 november så är det dags för denna säsongs största och dragigaste resa. Det är redan bokat en buss med rutinerade supportrar som kommer inta sittplats bredvid våran ståplats och vi kör tre bussar till ståplats. Vi har dessutom bokat O’Learys i Skellefteå så två av våra bussar (samt sittplatsbussen) kommer åka tidigare (13:00) med mellanuppladdning på O’Learys i Skellefteå (som erbjuder Boston Celtic och stor stark för 200 kr) före matchen. Sedan går vi eller åker buss (valfritt vilket) till arenan. Det är 18 års gräns på den tidigare bussen. Se till att boka rätt avgång. Alla ska!

Avresa: Lördag 3 november Kl 13.00 eller lördag 15.15 från Delfinen beroende på vad du bokat (ca 45 minuter senare i Piteå Busstation) (från O’Learys i Skellefteå kl 17:00)

Pris: 200 kr inklusive ståplatsbiljett

Övrigt: Du måste vara medlem för att åka med bussarna så bli det nu om du inte är det. Se våran medlemssida hur du blir medlem.

Regler: För alla trivsel (framförallt busschaufförernas) har vi en del ordningsregler och det kommer finnas bussvärdar vars ord är lag. Under färd ska samtliga sitta ned och om du skräpar ned eller spiller så städar du upp det själv. Endast burkar är tillåtna att medta (dvs inga glasflaskor). Vi accepterar ej överdriven onykterhet. Om du förstör, är för onykter eller inte lyder bussvärdars/chaufförers uppmaningar så kommer du bli avhyst och avstängd.

Väl i Skellefteå så röjer vi järnet! För Luleå – För Norrbotten

Boka tidig buss här, avresa 13:00 (18 års åldersgräns, uppladdning på O’Learys i Skellefteå till 17:00)

Boka senare buss här, avresa 15:15 (åker direkt till arenan precis som vanligt)