Säsongens bästa helg är kanske den då både dam- och herrlag inleder sina respektive grundserier! Fredag den 13:e september tar sig damlaget an Modo, lördag den 14:e september tar sig herrlaget an Växjö. Båda dessa bataljerna utspelar sig dessutom i Ishallen Delfinen, vilket gör att vi har en kanonhelg fylld av fest, sång och gemenskap att se fram emot!

Det blir ordentligt drag när LHF/MSSK tar emot Modo vid SDHL-premiären fredag den 13:e september klockan 19:00! Då sluter vi samtliga upp bakom våra ståldamer i vår hemmaborg Ishallen Delfinen.

Vi kan i samarbete med Luleå Hockey erbjuda ungdomar som är under 18 år samt medlem i LuleåFans en gratis ståplatsplåt till denna match. Visa upp vårt stiliga medlemskort i biljettluckan innan match och du får en biljett till H-läktaren i handen, inte illa väl? Du som ungdom blir enklast medlem i LuleåFans genom att swisha 60:- (porto inkluderat) till 123 608 58 15. I swishmeddelandet MÅSTE ditt namn samt fullständig adress skrivas. Klart! Erbjudandet gäller självklart även för ungdomar som omfattas av familjemedlemskap i LuleåFans.

I första periodpaus vid damernas premiärmatch, bjuder LuleåFans ungdomsansvariga in till frågesport bakom H-läktaren. Dit är alla ungdomar som står på H-läktaren under matchen varmt välkomna! Frågorna kommer självklart att handla om Luleå Hockey och LuleåFans, så se till att börja läsa på om allt tänkbart i ämnet redan nu. Deltagare i frågesporten bjuds på mindre tilltugg under frågesportens gång. Samtliga deltagare får också ett ytterst fint, hemligt pris att ta med sig efteråt!

Det är inte heller nog med detta, utan tifogruppen Gulröd Aktion (GRAL) utlovar tidernas tifo inför just matchen LHF/MSSK – Modo! De har höjt siktet mot skyarna ovanför Ishallen Delfinen, och kommer se till att ingen supporter glömmer denna match på en lång, lång tid. Ställ dig på H-läktaren och var en av de som kan säga att du var där när det hände. Det kommer bli fett, vi ses den 13:e september!

Lördag den 14:e september marscherar vi i tusental från Stadsparken över Mjölkuddsbanken, med slutdestination Ishallen Delfinen. Det blir folkligt och festligt, och ett tydligt tecken på vilken som är svensk hockeys bästa supporterskara.

Klockan 13.00 slår portarna till Allstar/Holy Cow/Bar CG upp för uppladdning inför premiärmarschen. Dagen till ära erbjuder de oss Luleåsupportrar deras nykomponerade burgare för endast 79:- (ordinarie pris 99:-). Du betalar i baren och får då en biljett som du byter mot burgare i köksluckan. Supersmidigt och supergott!

Under dagen kommer livemusik framföras av skönsjungande BDA-orkestern. LuleåFans släpper vid uppladdningen nya, limiterade souvenirer. Som medlem i LuleåFans får man rabatterat pris på dessa souvenirer, så passa på att bli medlem om du inte är det och skaffa ny skrud.

Klockan 16.30 samlas vi traditionsenligt i Stadsparken. Vi värmer upp med sång och hålligång, men lämnar bangers och andra typer av smällare hemma! LuleåFans vill vara oerhört tydliga med att bangers och smällare inte kommer att tolereras, och leda till avhysning från marschen. Premiärmarschen är till för alla!

Klockan 16.45 går så startskottet på riktigt för säsongen 2019/2020. I ett långt led färdas vi över banken mot den svalande delen av stan. Vi hoppas på att bli fler än någonsin, så se till att få med dig familjen, vänner och bekanta på vår färd! Det spelar inte heller någon roll varifrån i hallen ni ser matchen, utan loge-, sitt- såväl som ståplatsinnehavare enas i premiärmarschen.

Få med dig familjen, vännerna och kollegorna, det blir en helg som ingen vill missa. Nu kör vi, ALLA SKA!